Tocanita de cartofi cu legume la Multicooker

de gaby_duceag in Mancaruri de post, 14 Noi 2013 | 8228 vizualizari

 

O reteta simpla si rapida, de post. Mie nu imi place tocanita apoasa, gen ciorba :P ci mai legata , groasa, dar daca voi doriti , puteti sa adaugati mai multa apa.

 

INGREDIENTE

  • 8-9 cartofi
  • o ceapa rosie
  • pasta de tomate
  • boia
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • zarzavat congelat - al meu contine ardei, gogosari, telina, patrunjel, pastarnac, morcov
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu legume la Multicooker:

In vasul aparatului Multicooker puneti 40 ml ulei, o ceapa rosie tocata, selectati din MENIU programul Fry si apasati START.

Caliti timp de 5 minute ceapa, apoi adaugati cartofii curatati, spalati si taiati in patru.

Rumeniti-i usor pe toate partile amestecand ocazional.

Adaugati 4 linguri de zarzavat congelat - daca nu aveti adaugati legume dupa preferinte, cate putin din fiecare. Adaugati apa cat sa cuprinda cartofii.

Selectati din Meniu programul ...pfu....oare ce program oi fi selectat?:)))))

Selectati programul STEW, apasati START si inchideti capacul.

Cu 10 minute inainte de a fi gata programul , adaugati pasta de tomate (o lingurita), boia de ardei, usturoi tocat, sare, piper si patrunjel verde tocat.

Timpul de preparare depinde de calitatea cartofului, de cat de "fainos" este, asa ca recomand sa verificati dupa 20 minute cat de fierte sunt legumele, poate nu e necesar sa stea chiar 40 minute :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu legume la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Lia_ 1

16.11.2013, 05:42

gatita corect, garantat gustoasa

Sylvia 1

17.11.2013, 11:03

Sa stii ca asta este una din mancarurile mele preferate in top 3 )) cu paine calda si castraveti murati . Imi aminteste de tot ce e mai bun in viata, de copilarie, de bunica mea, de magia mainilor ei care faceau ceva bun din cele mai simple ingrediente ! Daca ai stii ce des imi fac si eu mancarea asta Chiar suna bizar poate confidenta asta la un bucatar profesionist dar eu sunt eu

Xandrinne 1

12.04.2015, 10:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare picanta cu naut , dovleac si mazare